NEXTHome Nieuwbouwhypotheken

Potentiële kopers van een woning in Elements kunnen profiteren van de uitgebreide kennis en mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, hypotheekpartner van Dura Vermeer. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Elements krijgt. Benieuwd? Neem dan contact met ze op en vraag een oriëntatiegesprek aan.

Wil je weten of je deze woning kunt betalen?

Potentiële kopers van een woning in Elements kunnen profiteren van de uitgebreide kennis en mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, hypotheekpartner van Dura Vermeer. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Elements krijgt. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren om in gesprek te gaan met NEXTHome. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je natuurlijk met een specialist aan tafel.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met jouw Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar je individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie die je graag wilt hebben, voordat je aan het definitieve koopproces begint.

NEXTHome jouw hypotheekadviseur

Betaal lage advieskosten en profiteer van vele andere voordelen!

Dagelijks helpen zij stellen, gezinnen of singles aan de beste nieuwbouwhypotheek voor hun nieuwe droomhuis. Ze nemen uitgebreid de tijd om uit te leggen op welke manieren je kunt nadenken over een hypotheek, hoe je wilt wonen en welke maandlast het beste bij jouw leven past. Samen kijken jullie naar alle mogelijkheden. 

Waarom naar NEXTHome voor je hypotheek?

  • Voorkom onjuiste of onvolledige informatie uit de commerciële hypotheekwereld, ga voor de perfecte koopervaring
  • Keuken, vloeren, wanden en alle andere extra’s gewoon mee te financieren
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een eigen woning hebben
  • Geen dubbele maandlasten indien gewenst
  • Bepaal zélf je ideale maandlast
  • Best-Buy hypotheek, onafhankelijk
  • Lage kosten (totale advies en bemiddelingskosten slechts € 975,-), hoge service
  • Vrijblijvend en gratis aan tafel

Belangrijk: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Aegon en Nationale Nederlanden.

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd wat NEXTHome voor jou kan betekenen? Zij vertellen het je graag.

NextHome Nieuwbouwhypotheken

NextHome Nieuwbouwhypotheken

Betrokken financiële partner