Townhouses

Verkoeling vinden in je huis met deze warme zomers!?! Het is mogelijk, in deze energieneutrale nieuwe eengezinswoning. Gasloos! En je wekt je eigen energie op voor verwarming en passieve koeling uit de bron-warmtepomp. Laat je verrassen door de herziene prijzen!

Maak kennis

Een nieuw thuis gaat natuurlijk in de eerste plaats over fijn wonen. Dus over dat gegeven informeren wij je graag:

Middels een speels trapje, kom je via de glazen voorgevel direct in de ruime woonkeuken binnen. Een zijdeur geeft nog toegang tot een berging voor fietsen waar ook de warmtepomp installatie staat. De mooie woonkeuken met eilandopstelling van SieMatic heeft voldoende plaats voor en een grote eettafel en een zit- en/of speelhoek voor de kinderen. De gehele benedenverdieping heeft een verdiepingshoogte van circa 3m.

De woonkeuken komt direct uit op privé tuin, die dan weer overvloeit in de “stad tussen de bomen”; een groene, glooiend autoluw park waar kinderen ongestoord kunnen spelen en jijzelf een kopje koffie of terrasje kan pakken in de horeca die in het park gepland staat.

Op de eerste verdieping is een grote living, waar een thuisbioscoop makkelijk realiseerbaar is. Een slaapkamer en badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. In TH2 tref je zelfs twee slaap/werkkamers op de eerste verdieping.

De bovenste verdieping heeft de tweede badkamer, een kast voor techniek (wasmachine en droger) en naast de 2 ruime slaapkamers, een balkon over de hele breedte van deze stoere en luxe woning

De woningen zijn energieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen. 

Je parkeert je auto uit het zicht in Smart Dock.

Samengevat, een hoogwaardig nieuwe eengezinswoning met de volgende kenmerken:

  • Energieneutraal
  • Op eigen grond
  • Géén onderdeel van een VVE of andere beheervereniging
  • Minimaal 3 slaapkamers
  • Standaard 2 badkamers (uitgezonderd bouwnummer 3010)
  • Parkeren in een overdekte garage op loopafstand. Dit is voor 5 jaar na oplevering (verwachting eind 2023) inbegrepen in de koopsom
  • Alle denkbare voorzieningen op loopafstand; te denken aan supermarkten, een bioscoop en Food hall
  • Op fiets afstand van Haarlem centrum
  • Nabij uitvalswegen en dicht bij goede OV verbinding met Amsterdam en Schiphol

Plattegronden Townhouses